Aartcamperinbouw
Mobile office, 

Dat met een Volkswagen veel mogelijkheden zijn, is bekend. De opdracht was om een mobile office te bouwen met behoud van de dubbele cabine. Dit hebben wij gerealiseerd in een Volkswagen T5 lange wielbasis. Hierdoor is er de mogelijkheid om op locatie te werken. Als extra is een koelbox en een stroom pakket gemonteerd.

Mobile office
Smallander TWO-TONE, 

Deze Volkswagen Transporter is door Aart Camperinbouw omgetoverd tot een retrobus!! Door de twee kleuren-lak en het berken interieur is het een terugblik naar Transporters uit de jaren ‘50, ‘60 en ’70. Met dank aan Autoschade herstelbedrijf Gebroeders Masman.

Smallander T W O - T O N E
Smallander TWO-TONE, 

Deze week afgeleverd in een prachtige Retro kleurstelling, en binnenkort in de verhuur bij Noordrzon Campers. Naast de toch al complete standaard Smallander, is de camper voorzien van, Automaat Bovenbed Standkachel Zonnepanelen De SMALLANDER, het top product van Aart Camperinbouw. De Smallander blinkt uit in kwaliteit, opbergruimte, brede bedmaten en 5 zitplaatsen. Zoals deze foto’s laten zien, elke S(m)allander kan worden gemaakt naar eigen smaak in verlichting, meubelplaat, vloer en allerlei opties. Kortom, helemaal op wens van de klant en op maat gemaakt, en klaar voor de toekomst

Smallander
Uitdraai keuken links, 

Deze camperinbouw in een verlengde Volkswagen T5 voldoet helemaal aan diverse wensen, een camper die perfect voldoet voor dagelijks gebruik, en de ideale camper om binnen of buiten te kunnen koken. Bovendien is deze inbouw voorzien van 5 goedgekeurde zitplaatsen door middel van een Reimo Vario zit/ slaapbank.

camperinbouw
Volkswagen T5 Bedrock, 

Deze week een bijzondere camper afgeleverd!! Een Volkswagen T5 lange wielbasis. Met een interieur ontwerp van de klant zelf, in combinatie met de goedgekeurde zit / slaapbank van Bedrock. Deze indeling in de verlengde Volkswagen Transporter heeft door deze indeling extra kast/ bergruimte en een breed bed van ca. 135 cm.

Aart Camperinbouw
Volkswagen T5 Bedrock met hoogglans meubelplaat, 

Deze week weer een bijzondere Volkswagen camper afgeleverd!! Een Volkswagen Transporter korte wielbasis, in combinatie met de goedgekeurde zit / slaapbank van Bedrock. Dit keer is het interieur gemaakt van lichtgewicht hoogglans meubelplaat. De auto heeft ook de nodige aandacht gehad door deze TWO-TONE te laten spuiten. Kortom, een geweldig resultaat.

To Tone Volkswagen