Aartcamperinbouw
Huur campers S(M)allanders, 

Twee prachtige Smallanders afgeleverd aan TCR auto verhuur!! Vanaf 1 april te boeken voor uw vakantie. Deze campers zijn voorzien van een Smallander inbouw. Vooral het bredere bed is een belangrijke reden om voor een Smallander te kiezen. Meer info over de S(m)allander op onze speciale Smallander site.

Smallander
Smallander T W O – T O N E, 

Deze Volkswagen Transporter is door Aart Camperinbouw omgetoverd tot een retrobus!! Door de twee kleuren-lak en het berken interieur is het een terugblik naar Transporters uit de jaren ‘50, ‘60 en ’70. Met dank aan Autoschade herstelbedrijf Gebroeders Masman.

Smallander T W O - T O N E
Volkswagen T5 Bedrock, 

Deze week een bijzondere camper afgeleverd!! Een Volkswagen T5 lange wielbasis. Met een interieur ontwerp van de klant zelf, in combinatie met de goedgekeurde zit / slaapbank van Bedrock. Deze indeling in de verlengde Volkswagen Transporter heeft door deze indeling extra kast/ bergruimte en een breed bed van ca. 135 cm.

Aart Camperinbouw
Volkswagen T5 Bedrock met hoogglans meubelplaat, 

Deze week weer een bijzondere Volkswagen camper afgeleverd!! Een Volkswagen Transporter korte wielbasis, in combinatie met de goedgekeurde zit / slaapbank van Bedrock. Dit keer is het interieur gemaakt van lichtgewicht hoogglans meubelplaat. De auto heeft ook de nodige aandacht gehad door deze TWO-TONE te laten spuiten. Kortom, een geweldig resultaat.

To Tone Volkswagen