Aartcamperinbouw
Volkswagen T4 Korte/ lange wielbasis

Voor de VW T4 korte wielbasis produceert Reimo slaap hefdaken in 3 verschillende varianten. Voor VW T4-modellen met een lange wielbasis is het Reimo slaap hefdak verkrijgbaar in een superplatte versie. De Reimo slaap hefdak VW T4 superplat en de VW T4 Het Reimo slaap hefdak Elegance is gemaakt in een klassieke uitvoering.  Deze slaap hefdaken zijn gebouwd met een afzonderlijk bestelbaar verstevigingsframe. Het Reimo slaap hefdak VW T4 Easy Fit is met een geïntegreerd verstevigingsframe, wat de montage een stuk eenvoudiger maakt. De Reimo slaap hefdak VW T4 superplat is gemaakt voor de korte en lange wielbasis. Het VW T4 slaap hefdak wordt voorgemonteerd geleverd en ingebouwd met een afzonderlijk bestelbaar verstevigingsframe. Het versterkende frame dient om de dakuitsparing te verstijven en om de carrosserie te stabiliseren. De stahoogte met geopend dak is ca. 245 cm aan de voorkant. Het optioneel aangeboden slaapbed met 4 cm schuimvulling biedt voldoende ruimte voor twee personen. Gasveren ondersteunen een lichte en eenvoudige bediening van het bed bij het heffen en dalen.
Het VW T4 slaap hefdak Elegance is de goedkope variant van het Reimo slaap hefdak VW T4 superplat. De gladde en elegante dakschaal is iets hoger met het VW T4 Elegance slaap hefdak. Dit heeft het voordeel dat het schuimkussen in het optionele bed 6 cm kan zijn. Al het andere, zoals het versterkende frame, de stahoogte van ongeveer 245 cm bij de VW T4 slaap hefdak Elegance identiek aan de VW T4 slaap hefdak superplat.
Het VW T4 Easy-Fit slaaphefdak is eenvoudiger te monteren, omdat het VW T4 slaaphefdak Easy Fit wordt geleverd met een integraal versterkingsframe. Scharnieren en gasdempers zijn al in de fabriek op het versterkingsframe gemonteerd.

Het VW T4 slaap hefdak Easy-Fit is beschikbaar voor de VW T4 korte wielbasis in de optie “front high”. Passend hiervoor biedt Reimo een bed dat gemakkelijk en eenvoudig op en neer kan worden geklapt met behulp van gasdempers.