Aartcamperinbouw
Volkswagen T5/ T6 Korte/ lange wielbasis

Reimo produceert het VW T5/T6 slaap hefdak in drie verschillende varianten voor de korte en lange wielbasis.

De VW T5/T6 slaap hefdak supervlak classic Zoals de naam al aangeeft, is dit de klassieke vorm van het VW T5/T6 slaap hefdak. Het dak is voorzien van een afzonderlijk bestelbare versterkingsraam. De VW T5/T6 slaap hefdak Easy Fit is de verdere ontwikkeling van het VW T5/T6 classic slaap hefdak. Hier is een versterkingsraam dat op het slaap hefdak is geïntegreerd. Dat zorgt voor een eenvoudiger structuur. De VW T5/T6 slaap hefdak Easy Fit V-Tec is een sandwichconstructie van twee schalen. Deze nieuw ontwikkelde klapdakschaal biedt een elegante glad oppervlak zowel binnen als buiten.VW T6 Klapdak, VW T6 Klapdak supervlak classic
De VW T5/T6 slaap hefdak kan naar wens voor of achter worden besteld. De schaar tilt de VW T5/T6 slaap hefdak op bij opening tot ongeveer 35 cm. Dit heeft als voordeel dat bij het slapen veel ruimte beschikbaar is in de beenruimte. De tentbalg van ademende en waterafstotende stof heeft drie verduisteringsramen. De voorkant is voorzien van een raam met een folie, dat licht in laat, maar ook beschermt tegen slecht weer. De twee zijramen zijn voorzien van muggengaas en kan volledig worden geopend door ritssluiting.

Een versterkingsraam verstevigt de dakopening. Dit wordt gemonteerd voordat u het klapdak installeert. Schaar, dempers en tentbalgen worden vervolgens aan het raam bevestigd.

Voor dit klassieke VW T5/T6 slaap hefdak bieden wij het slaap hefdak standaard. Het slaap hefdak bed bestaat uit een vaste plaat (bijna altijd licht populierentriplex) en 3-5 cm dik, bedekt met schuimstof. Gasveren ondersteunen en vergemakkelijken het hanteren bij het op en neer gaan van het bed.VW T5/T6 Klapdak Easy Fit / VW T5 Klapdak Easy Fit
De VW T5/T6 klapdak Easy Fit is extreem vlak en zeer aerodynamisch met een hoogte van 7 cm. De afzonderlijke voorspoiler zorgt voor een vermindering van windgeruis, zelfs bij hogere snelheden. De dakschaal is een zeer stabiele sandwichconstructie en is al tijdens de productie geïsoleerd met een geïntegreerde binnenvoering van textiel met schuimlaminering. Deze binnenbekleding is ook ruisonderdrukkend en vochtigheid dispergerend. Bij het installeren van het VW T5 Easy Fit klapdak is geen extra verstevigingsraam vereist.

De balg van de tent en de schaar zijn al op het integrale versterkingsraam gemonteerd. De tentbalg van ademende en waterafstotende stof heeft drie verduisteringsruiten. De voorkant heeft een raam met folie. Hierin is een kleine geïntegreerde geforceerde ventilatie uit een muggengaas. De twee zijruiten zijn voorzien van een muskietennet en kunnen volledig worden geopend met een rits.

Bij het openen van het VW T6 Easy Fit slaap hefdak en het VW T5 Easy Fit klapdak wordt ongeveer 35 cm verhoogd, waardoor een ruim en comfortabel slaapgedeelte ontstaat.

De VW T6 slaap hefdak Easy Fit is verkrijgbaar met twee verschillende dak vergrendelingen. Eenmaal met een conventionele dakbevestiging met twee riemen of met het Quick Lock-sluitsysteem. Wij bieden de VW T6 slaap hefdak Easy Fit of het VW T5 Easy Fit slaap hefdak voor de korte en lange wielbasis.VW T6 slaap hefdak Easy Fit V-Tec
Het nieuwe Easy Fit V-Tec slaap hefdak voor de VW T6 is een innovatieve, zeer stabiele sandwichconstructie van binnen- en buitenschaal. Het dak is licht en stabiel en wordt geleverd met geïntegreerd verstevigingsraam. Het elegante, gladde oppervlak aan de binnen- en buitenkant heeft een goed effect op de regen en zorgt voor eenvoudige reiniging. De leveringsomvang en de structuur zijn hetzelfde als het VW T6 Easy Fit klapdak.VW T6 Klapdak Easy Fit Open-Sky voor de VW T6 & VW T5 Bus korte wielbasis.
Geniet van het cabrioletgevoel in het VW T5 en VW T6 met de Open Sky klapdak. Deze speciale klapdak moet als optie worden besteld voor het gewenste Easy Fit klapdak. In het voorste gedeelte is dit eenvoudig en kan bijna volledig open met de genaaide ritssluiting. Dan is de open slaap hefdak bevestigd met lussen op het dak.Slaap hefdak bed Standard, slaap hefdak Comfort Bed
Voor het VW T6 slaap hefdak Easy Fit hebben we twee bed opties in het programma. De slaap hefdak standard is de goedkopere optie. Het bed bestaat uit een massief houten paneel en een 3 tot 5 cm dik schuimbed met deksel. Gasveren ondersteunen en vergemakkelijken het hanteren bij het op en neer gaan van het bed.

De slaap hefdak bed comfort bed zorgt voor optimaal slaapcomfort met het geïntegreerde veersysteem. Veerplaatelementen kunnen worden aangepast aan de behoeften van het individu, of het nu zacht tot medium of hard is. De 5 cm dikke schuimkap biedt een comfortabel slaapoppervlak en past zich aan de lichaamsvorm aan. Gasveren helpen om het bed op en neer te klappen.