Aartcamperinbouw
%
Volkswagen T1/ T2/ T3/ T4/ T5/ T6 pop up dak, 

Hefdak Volkswagen T1/ T2/ T3/ T4/ T5/ T6 voor een korte of lange wielbasis. Deze foto is van een Volkswagen T5. • Stahoogte binnen Ca. 195 cm. • Standaard kleur Wit(R902). • Tegen meerprijs andere kleur mogelijk. • Autoverhoging ca. 6 cm. AART CAMPERINBOUW, de specialist voor het leveren en monteren van Reimo slaap hefdaken.

Aart Camperinbouw
Volkswagen T4 Korte/ lange wielbasis, 

Voor de VW T4 korte wielbasis produceert Reimo slaap hefdaken in 3 verschillende varianten. Voor VW T4-modellen met een lange wielbasis is het Reimo slaap hefdak verkrijgbaar in een superplatte versie. De Reimo slaap hefdak VW T4 superplat en de VW T4 Het Reimo slaap hefdak Elegance is gemaakt in een klassieke uitvoering.  Deze slaap hefdaken zijn gebouwd met een afzonderlijk bestelbaar verstevigingsframe. Het Reimo slaap hefdak VW T4 Easy Fit is met een geïntegreerd verstevigingsframe, wat de montage een stuk eenvoudiger maakt. De Reimo slaap hefdak VW T4 superplat is gemaakt voor de korte en lange wielbasis. Het VW T4 slaap hefdak wordt voorgemonteerd geleverd en ingebouwd met een…

Aart Camperinbouw
Volkswagen T5/ T6 Korte/ lange wielbasis, 

Reimo produceert het VW T5/T6 slaap hefdak in drie verschillende varianten voor de korte en lange wielbasis. De VW T5/T6 slaap hefdak supervlak classic Zoals de naam al aangeeft, is dit de klassieke vorm van het VW T5/T6 slaap hefdak. Het dak is voorzien van een afzonderlijk bestelbare versterkingsraam. De VW T5/T6 slaap hefdak Easy Fit is de verdere ontwikkeling van het VW T5/T6 classic slaap hefdak. Hier is een versterkingsraam dat op het slaap hefdak is geïntegreerd. Dat zorgt voor een eenvoudiger structuur. De VW T5/T6 slaap hefdak Easy Fit V-Tec is een sandwichconstructie van twee schalen. Deze nieuw ontwikkelde klapdakschaal biedt een elegante glad oppervlak zowel binnen als…

Aart Camperinbouw
Polyester verhoogd dak T4/ T5/ T6, 

We kunnen verschillende modellen polyester daken leveren en monteren. Dit model is de Ergoline. Leverbaar voor de korte en lange wielbasis. Hoogte auto Ca. 210 cm. Standaard kleur Wit(R902). Tegen meerprijs andere kleur mogelijk. Stahoogte extra 63 cm. AART CAMPERINBOUW, de specialist voor het leveren en monteren van Reimo slaap hefdaken.

Aart Camperinbouw
Ford Transit Custom, 

Voor een Ford Transit Custom vanaf 7/2013 is een dak leverbaar voor de korte wielbasis. Stahoogte binnen Ca. 195 cm. Standaard kleur Wit(R902). Tegen meerprijs andere kleur mogelijk. Autoverhoging ca. 6 cm. AART CAMPERINBOUW, de specialist voor het leveren en monteren van Reimo slaap hefdaken.

Aart Camperinbouw
Hyundai, 

Wij kunnen ook een slaap hefdak voor een Hyundai leveren. Leverbaar vanaf bouwjaar 2008. Standaard kleur Wit(R902). Tegen meerprijs andere kleur mogelijk. Autoverhoging ca. 6 cm. Lange wielbasis, lengte 525 cm. AART CAMPERINBOUW, de specialist voor het leveren en monteren van Reimo slaap hefdaken.

Aart Camperinbouw
Mercedes Vito/ Viano, 

Voor de Mercedes Vito/ Viano zijn verschillende hefdaken leverbaar. Deze modellen zijn leverbaar in 3 verschillende wielbasis uitvoeringen. Kort, lang en extra lang. Stahoogte binnen Ca. 195 cm. Standaard kleur Wit(R902). Tegen meerprijs andere kleur mogelijk. Autoverhoging ca. 6 cm. AART CAMPERINBOUW, de specialist voor het leveren en monteren van Reimo slaap hefdaken.

Aart Camperinbouw
Renault/ Opel/ Nissan, 

Wij kunnen voor de Renault Trafic/ Opel Vivaro en de Nissan Primastar een dak leveren en monteren. Stahoogte binnen Ca. 195 cm. Standaard kleur Wit(R902). Tegen meerprijs andere kleur mogelijk. Autoverhoging ca. 6 cm. AART CAMPERINBOUW, de specialist voor het leveren en monteren van Reimo slaap hefdaken.  

Aart Camperinbouw