Aartcamperinbouw
S(m)allander, 

Deze kreet is niet voor niks. De Smallander is een uitgekiende inbouw van AART CAMPERINBOUW uit ons Overijsselse Salland. Het is een variatie op de Westfalia of California met een aantal grote verschillen, Breder bed (slaapmaat 130*192) Voorstoelen goed draaibaar door de smallere meubelbouw. Geen 2 maar een 3 zits bank met 3 punts-gordels. Zeer goed bereikbare kastruimte door middel van roldeuren. Compressor koellade in de bank, die ook bereikbaar is als u buiten de auto bent. Vooral het bredere bed is een belangrijke reden om voor een S(M)allander te kiezen. Door een andere bouw heeft de S(M)allander ook meer kastruimte dan z’n concurrenten. Standaard luxe spoel/ kookplaat met een…

Mobile office, 

Dat met een Volkswagen veel mogelijkheden zijn, is bekend. De opdracht was om een mobile office te bouwen met behoud van de dubbele cabine. Dit hebben wij gerealiseerd in een Volkswagen T5 lange wielbasis. Hierdoor is er de mogelijkheid om op locatie te werken. Als extra is een koelbox en een stroom pakket gemonteerd.

Mobile office
Citroën/Fiat/Peugeot, 

Gecombineerd produceerde Fiat, Peugeot en Citroën 6,2 miljoen auto’s vorig jaar, ongeveer hetzelfde aantal als Volkswagen en Renault- Nissan. Als de autofabrikanten hun krachten gebundeld hadden zouden ze concurreren met Renault-Nissan voor de titel van de vierde grootste autofabrikant. Voor dit model, de Anabell, is de inrichting zo ontworpen dat er niet alleen veel berg/kastruimte is, maar ook een groot bed dwars achter in de auto. Het is bed is op klapbaar waardoor er ook makkelijk een fiets kan worden meegenomen. Een extra spoelbak links bij de deur maakt deze inbouw erg compleet. Klik op de foto voor een vergroting.

Motorsport, 

De opdracht bij het bouwen van deze camper voor de motorsport, was het kunnen verblijven/ overnachten in het voorste gedeelte van de auto, en het meenemen van motoren en reserve materiaal in het achterste gedeelte. Verder is het woongedeelte voorzien van een Dometic compressor koelkast en een complete 12/ 230 volt installatie. Doormiddel van de twéé zitbanken kan er een bed worden gemaakt van 180 x 130 cm. Extra opbergruimte is gemaakt in de bovenkast, tegen het tussenschot.

Motorsport
Mensport, 

Meerdaagse Samengestelde Wedstrijden bezoeken? Neem bed en menwagen mee! De auto is op maat naar de wens van de klant gemaakt. Met lier en watertank om het paard lekker af te spoelen na de wedstrijd. Als de menwagen gelost is, klap je het bed neer en heb je als menner een perfect onderkomen tijdens dat weekeinde. Er is niet alleen veel kastruimte gemaakt, onder het bed of de menwagen kan ook ongelooflijk veel bagage worden meegenomen. Het deel waar de menwagen staat is van speciaal materiaal gemaakt, zodat het bestand is tegen vuil en vocht.  

Volkswagen T1/ T2/ T3/ T4/ T5/ T6 pop up dak, 

Hefdak Volkswagen T1/ T2/ T3/ T4/ T5/ T6 voor een korte of lange wielbasis. Deze foto is van een Volkswagen T5. • Stahoogte binnen Ca. 195 cm. • Standaard kleur Wit(R902). • Tegen meerprijs andere kleur mogelijk. • Autoverhoging ca. 6 cm. AART CAMPERINBOUW, de specialist voor het leveren en monteren van Reimo slaap hefdaken.

Aart Camperinbouw
Volkswagen T4 Korte/ lange wielbasis, 

Voor de VW T4 korte wielbasis produceert Reimo slaap hefdaken in 3 verschillende varianten. Voor VW T4-modellen met een lange wielbasis is het Reimo slaap hefdak verkrijgbaar in een superplatte versie. De Reimo slaap hefdak VW T4 superplat en de VW T4 Het Reimo slaap hefdak Elegance is gemaakt in een klassieke uitvoering.  Deze slaap hefdaken zijn gebouwd met een afzonderlijk bestelbaar verstevigingsframe. Het Reimo slaap hefdak VW T4 Easy Fit is met een geïntegreerd verstevigingsframe, wat de montage een stuk eenvoudiger maakt. De Reimo slaap hefdak VW T4 superplat is gemaakt voor de korte en lange wielbasis. Het VW T4 slaap hefdak wordt voorgemonteerd geleverd en ingebouwd met een…

Aart Camperinbouw
Volkswagen T5/ T6 Korte/ lange wielbasis, 

Reimo produceert het VW T5/T6 slaap hefdak in drie verschillende varianten voor de korte en lange wielbasis. De VW T5/T6 slaap hefdak supervlak classic Zoals de naam al aangeeft, is dit de klassieke vorm van het VW T5/T6 slaap hefdak. Het dak is voorzien van een afzonderlijk bestelbare versterkingsraam. De VW T5/T6 slaap hefdak Easy Fit is de verdere ontwikkeling van het VW T5/T6 classic slaap hefdak. Hier is een versterkingsraam dat op het slaap hefdak is geïntegreerd. Dat zorgt voor een eenvoudiger structuur. De VW T5/T6 slaap hefdak Easy Fit V-Tec is een sandwichconstructie van twee schalen. Deze nieuw ontwikkelde klapdakschaal biedt een elegante glad oppervlak zowel binnen als…

Aart Camperinbouw
Polyester verhoogd dak T4/ T5/ T6, 

We kunnen verschillende modellen polyester daken leveren en monteren. Dit model is de Ergoline. Leverbaar voor de korte en lange wielbasis. Hoogte auto Ca. 210 cm. Standaard kleur Wit(R902). Tegen meerprijs andere kleur mogelijk. Stahoogte extra 63 cm. AART CAMPERINBOUW, de specialist voor het leveren en monteren van Reimo slaap hefdaken.

Aart Camperinbouw