Aartcamperinbouw
Reimo slaap/ hefdak informatie

Hef/ slaapdaken van REIMO zijn al meer als 30 jaar een begrip en vergroten de  beschikbare ruimte in uw camper. Het voordeel is de flexibiliteit met een super plat dak, past de auto nog steeds in een parkeergarage.
Het slaap-hefdak bestaat uit versterkt glasvezel polyester. In het dak hebt u ruimte voor 2 extra slaap plaatsen met de maten 110 x 190 cm.
Het bed bestaat uit lichtgewicht meubelplaat van 15 mm met folie bekleed (zgn. graffiti decor). Het bed is in drieën gedeeld, dubbel geknikt, en door een gasveer ondersteund. De basisplaat is 65cm. Het voeteneind bestaat uit aluminium strip en geeft het bed de nodige stabiliteit. De matras bestaat uit 6 cm schuimstof met een grijze afneembare polyestertijk, die eenvoudig schoon te maken is.
Tentstof: 100% luchtdoorlatend katoen. Kleur: grijs. Bedtijk: 100% polyester. Afhankelijk van het type, bevat het dak maximaal drie vensters die van binnenuit met tentdoek af te sluiten zijn. De beide zijvensters zijn uitgevoerd met muskietengaas en zijn d.m.v. een rits volledig te openen.
Op de meeste daken kunt u ladingen tot 50 kilo (surfplank of gelijkwaardig) meenemen. Natuurlijk kunt u de daken uitrusten met een zonnecel of een glazen dak (Sunroof).

Aart Camperinbouw