Aartcamperinbouw
Smallander XL

De Smallander XL, is alleen beschikbaar op basis van de lange wielbasis (Volkswagen Transporter T5 – T6)
Doordat de verlengde Volkswagen Transporter 40 cm langer is dan een korte uitvoering,  zijn er een aantal belangrijke verschillen:

Al met al nog steeds een camper die perfect voldoet voor dagelijks gebruik, als vervanging van een tweede of eerste auto.
Waarom de Smallander XL: Naar ons idee is de XL met name interessant voor gezinnen of voor mensen die graag verblijven in gebieden met kans op slechter weer omstandigheden, waardoor ze meer aangewezen zijn op het leven binnen.

Met de goedgekeurde REIMO vario 3000 zit/ slaapbank, is een indeling met verrassend breed bed van 133 x 200 cm. In een handomdraai klapt het dak omhoog en ontstaat er stahoogte. De SMALLANDER is ontworpen om optimaal gebruik te maken van iedere kubieke centimeter ruimte.

De Smallander is een uitgekiende inbouw van AART CAMPERINBOUW uit ons Overijsselse Salland. Het is een variatie op de Westfalia of California met een aantal grote verschillen en plus punten,

De SMALLANDER is leverbaar met een Reimo pop up hefdak, Reimo slaaphefdak, of een Austops slaaphefdak.

De meubels zijn gemaakt van berken multiplex met een kras vaste en hittebestendige kunststof H.P.L toplaag.
Opties:

Vooral het bredere bed en de vijf goedgekeurde zitplaatsen is een belangrijke reden om voor een S(M)allander te kiezen. Door een andere bouw heeft de S(M)allander ook meer kastruimte dan z’n concurrenten.
Door de vele opties kunt u uw camper helemaal naar uw eigen wens en smaak samenstellen.

Kortom, u hebt een inbouw die klaar is voor de toekomst, en jarenlang kampeerplezier!
Wij laten u graag de mogelijkheden zien.