Aartcamperinbouw
Smart Beds

Een Smart Bed is een zogenaamd rock and roll bed en is het meest innovatieve concept voor gemak en veiligheid als het gaat om liggen én zitten. Een Smart Bed kan met één simpele handbeweging worden omgetoverd van bank naar bed én andersom. Een kind kan de was doen. Smart Bedden staan bekend om hun gebruiksgemak, zeer hoge kwaliteit en heel fraaie design. Naast het standaard Smart Bed is er nu ook de Evolution. Dit systeem biedt nog meer comfort en is gecertificeerd, zodat de veiligheid volledig is gegarandeerd, ook als u de bank vooral voor zittende passagiers gebruikt.
Smart Bedden zijn zowel in driekwart als in de volle breedte van uw Transporter te verkrijgen. De stoffering kent opties als vinyl, VW Inca en leer. Hoewel Smart Bedden speciaal zijn ontworpen voor de VW Transporter T4 en T5, kan het systeem op maat worden gemaakt voor bijna alle campers.
Neem contact met ons op als u meer wilt weten over Smart Bed.


Enkele specificaties:
One-touch bediening, minimaal ruimtebeslag achter in uw bus, veiligheidsgordels, soepel loopwerk, hoogwaardig staal dat volledig MIG gelast is voor maximale sterkte en duurzaamheid, gepoedercoat frame en een fraaie afwerking met mooie, ronde hoeken.

Aart Camperinbouw