Aartcamperinbouw
Citroën/ Peugeot, 

Gecombineerd produceerde Fiat, Peugeot en Citroën 6,2 miljoen auto’s vorig jaar, ongeveer hetzelfde aantal als Volkswagen en Renault-Nissan. Als de autofabrikanten hun krachten gebundeld hadden zouden ze concurreren met Renault-Nissan voor de titel van de vierde grootste autofabrikant. Deze inrichting is zo ontworpen dat er niet alleen veel berg/kastruimte is, maar ook een groot bed dwars achter in de auto. Het is bed is op klapbaar waardoor er ook makkelijk een fiets kan worden meegenomen. Een extra spoelbak links bij de deur maakt deze inbouw erg compleet.

Citroen
Fiat, 

De Fiat Ducato is een bestelauto van het Italiaanse merk Fiat. De Ducato werd ge?troduceerd in 1981 waarna in 1993 en 2006 de tweede en de derde generatie op de markt werden gebracht. Met name de derde generatie is erg populair voor de camperbouw. Dit model, de Marjan biedt alles wat een buscamper nodig heeft voor een langere vakantie. Een grote keuken, veel bergruimte in kasten en keuken. Ook het vaste toilet, verwarming, zonnepanelen en de douche maken een langer verblijf mogelijk in deze bus-camper.

Aart Camperinbouw
Ford Transit, 

Vaak onderschat voor de camperbouw.Toch heeft de Ford Transit in 2002 de titel “bestelwagen van het jaar” gekregen. Deze inbouw, de “Traveler”, in een hoge/ lange Ford Transit, heeft een inbouw die veel overeenkomsten heeft met een Volkswagen T4/ T5. Voordeel van deze auto is dan ook dat alles iets groter is. De kastruimte, bovenkasten, het bed maar vooral de leefruimte in het woongedeelte. Hierdoor zijn de voorstoelen ook makkelijker draaibaar

Aart Camperinbouw
Iveco, 

Iveco is een Europese bedrijf, gevestigd in Italië. Deze naam verscheen voor het eerst in 1975, na een fusie van Italiaanse, Franse en Duitse merken. De opdracht bij deze inbouw was een slaap/ leefgedeelte te maken in een bestelwagen met een tussenschot. Doordat er een bed is gemaakt, doormiddel van de zitbanken, is er een breed bed mogelijk.

Camperbouw in een Iveco
Mensport, 

Meerdaagse samengestelde mensport wedstrijden bezoeken? Neem bed en menwagen mee! De auto is op maat naar de wens van de klant gemaakt. Met lier en watertank om het paard lekker af te spoelen na de wedstrijd. Als de menwagen gelost is, klap je het bed neer en heb je als menner een perfect onderkomen tijdens dat weekeinde. Er is niet alleen veel kastruimte gemaakt, onder het bed of de menwagen kan ook ongelooflijk veel bagage worden meegenomen. Het deel waar de menwagen staat is van speciaal materiaal gemaakt, zodat het bestand is tegen vuil en vocht.

Aart Camperinbouw
Mercedes Sprinter 4 keer 4, 

De opdracht was een multifunctionele Mercedes Sprinter camper te bouwen die geschikt was om te rijden in ruige terreinen, personen en fietsen meenemen. Daarvoor is de rechter zit/ slaapbank opklapbaar gemaakt.

Mercedes Sprinter
Mercedes Sprinter/ Volkswagen LT, 

De Mercedes Sprinter is in samenwerking met Volkswagen gemaakt. Bij Volkswagen heet deze de LT 2. Of u nu een Sprinter of een Volkswagen LT neemt, de maten van binnen en buiten zijn gelijk.

Aart Camperinbouw
Motorsport, 

De opdracht bij het bouwen van deze camper voor de motorsport, was het kunnen verblijven/ overnachten in het voorste gedeelte van de auto, en het meenemen van motoren en reserve materiaal in het achterste gedeelte. Verder is het woongedeelte voorzien van een Dometic compressor koelkast en een complete 12/ 230 volt installatie. Doormiddel van de twéé zitbanken kan er een bed worden gemaakt van 180 x 130 cm. Extra opbergruimte is gemaakt in de bovenkast, tegen het tussenschot.

Motorsport
Nissan/ Opel/ Renault, 

Opel en Renault werken al sinds de jaren 90 samen als het om bedrijfswagens gaat. Het eerste gezamenlijke model van Opel en Renault waren de Opel Movano en Renault Master. Daarna volgden de Vivaro en Trafic, terwijl Nissan in samenwerking met Renault, een eigen bestelbus op de markt bracht onder de naam Primastar.

Renault
Toyota, 

Toyota behoort tot de top drie van grootste autofabrikant ter wereld. De Toyota Hiace wordt sinds 1967 geproduceerd. Ondanks dat de motoren van deze auto’s erg goed zijn, heeft het in Europa nooit de weg gevonden naar een populaire kampeerauto. Deze inbouw is een variant op de “Smallander”, waardoor er een groot bed mogelijk is.

Toyota