Aartcamperinbouw
Iveco, 

Iveco is een Europese bedrijf, gevestigd in Italië. Deze naam verscheen voor het eerst in 1975, na een fusie van Italiaanse, Franse en Duitse merken. De opdracht bij deze inbouw was een slaap/ leefgedeelte te maken in een bestelwagen met een tussenschot. Doordat er een bed is gemaakt, doormiddel van de zitbanken, is er een breed bed mogelijk.

Camperbouw in een Iveco
Mensport, 

Meerdaagse samengestelde mensport wedstrijden bezoeken? Neem bed en menwagen mee! De auto is op maat naar de wens van de klant gemaakt. Met lier en watertank om het paard lekker af te spoelen na de wedstrijd. Als de menwagen gelost is, klap je het bed neer en heb je als menner een perfect onderkomen tijdens dat weekeinde. Er is niet alleen veel kastruimte gemaakt, onder het bed of de menwagen kan ook ongelooflijk veel bagage worden meegenomen. Het deel waar de menwagen staat is van speciaal materiaal gemaakt, zodat het bestand is tegen vuil en vocht.

Aart Camperinbouw
Mercedes Sprinter 4 keer 4, 

De opdracht was een multifunctionele Mercedes Sprinter camper te bouwen die geschikt was om te rijden in ruige terreinen, personen en fietsen meenemen. Daarvoor is de rechter zit/ slaapbank opklapbaar gemaakt.

Mercedes Sprinter
Motorsport, 

De opdracht bij het bouwen van deze camper voor de motorsport, was het kunnen verblijven/ overnachten in het voorste gedeelte van de auto, en het meenemen van motoren en reserve materiaal in het achterste gedeelte. Verder is het woongedeelte voorzien van een Dometic compressor koelkast en een complete 12/ 230 volt installatie. Doormiddel van de twéé zitbanken kan er een bed worden gemaakt van 180 x 130 cm. Extra opbergruimte is gemaakt in de bovenkast, tegen het tussenschot.

Motorsport
Unimog, 

De Unimog was aanvankelijk bedoeld als langzaam rijdend landbouwvoertuig waarmee men op het land kon werken, en werktuigen kon aandrijven en transporteren. Ook kon de Unimog als auto worden gebruikt. Deze auto is omgebouwd tot kampeerauto om ook op plekken te komen waar de wegen niet altijd even goed begaanbaar zijn.

Aart Camperinbouw
Verkoopwagen, 

Dat we niet alleen mooie campers kunnen bouwen, bewijzen deze foto’s. Dit keer een verkoopwagen waarin we voorin een gedeelte hebben gerealiseerd om te verblijven, met keuken, zit- en slaapmogelijkheid. Het achterste gedeelte wordt gebruikt voor markt verkoop.

Aartcamperinbouw