Aartcamperinbouw
Volkswagen T4/ T5/ T6

Wij zijn allround, maar hebben grote naamsbekendheid opgebouwd met het op maat inbouwen van de Volkswagen Transporter T4/T5/T6, daar hebben we echte specialisten voor in dienst. Camperbouw in een Volkswagen T4/ T5/ T6 is maatwerk maar er zijn verschillende mogelijkheden.

Iedereen die een bus wil laten ombouwen tot camper kan niet om AART CAMPERINBOUW uit Heino heen, dé onafhankelijke specialist in het omtoveren van een bus in de camper van uw dromen. Bij Aart Camperinbouw kunt u terecht met elke wens op het gebied van campers: wij maken er één die helemaal bij u past. Dat noemen we exclusief maatwerk, maar dan wel betaalbaar! Op onze website vindt u onder meer diverse projecten, die een prima beeld geven van de campers die wel al eens gemaakt hebben. Een mooie inspiratiebron.

Wij werken meestal met Reimo accessoires, topkwaliteit van Duitse origine en het merk der merken voor inbouw. Maar we zijn ook altijd op zoek naar verbeteringen en prijsvriendelijke alternatieven. Uw speciale aandacht vragen we daarom voor aantal nieuwe producten: “De S(m)allander”, een inbouw die klaar is voor de toekomst en u jarenlang kampeerplezier zal geven, de goedgekeurde slaap/ zitbanken van Reimo en Bedrock voor de Volkswagen T5/ T6, en een nieuwe inbouw met de de Bedrock bank, de “Jetske“. Al onze nieuwe projecten zijn ook te volgen op Facebook en Google +

Daarnaast zijn wij ook een officiële dealer van Reimo. Reimo biedt u een uitgebreide keuze in inbouwmateriaal welke uiteraard via ons verkrijgbaar zijn. De catalogussen zijn via ons leverbaar.
Maak uw keuze voor inbouwmateriaal op uw gemak thuis. Indien nodig kunnen wij u daarbij van een vakkundig advies voorzien.

en Aart Camperinbouw