Bearlock

Diefstal van campers geeft veel schade, zowel financieel als emotioneel. Toch groeit het aantal diefstallen overal in de wereld. De voornaamste reden? Het ontbreken van voldoende beveiliging.

Verzekeraars groeien mee met het aantal diefstallen van campers. Er zijn verzekeraars die korting op hun premie geven als de kampeerauto op een goede manier is beveiligd. Versnellingsbaksloten van Bearlock zijn volgens veel verzekeraars een goede wijze om campers te beveiligen.

Wat is een versnellingsbakslot?

Het systeem blokkeert de versnellingspook in de achteruitversnelling waardoor het bijna onmogelijk wordt het voertuig te verplaatsen. Wij zijn SCM-gecertificeerd om voor verzekeringsmaatschappijen Bearlock versnellingsbaksloten in te bouwen.

Kosten inclusief montage vanaf: € 699,-.

Wat is een OBD-slot?

Auto’s zitten tegenwoordig overvol elektronica. Het maakt het rijden comfortabeler en veiliger, maar het heeft ook een keerzijde. Zo nemen autodiefstallen toe, omdat dieven binnen een minuut via de OBD-aansluiting software uitlezen en zo jouw alarm uitschakelen en een nieuwe autosleutel programmeren.

Gelukkig wordt dat met een OBD-slot voorkomen. Het is een stalen behuizing die over de aansluiting wordt geplaatst en die je alleen kunt openen met een sleutel.

Er is slechts één nadeel: wanneer je bij een onderhoudsbeurt de OBD-sleutel vergeet, kunnen wij niets uitlezen: geen storingen analyseren, geen updates doorvoeren en onderhoudsintervallen resetten! Ook een Wegenwacht kan bij motorpech onderweg dan niets doen. Zorg er daarom voor dat je de sleutel van het OBD-slot altijd bij je hebt en meeneemt tijdens een onderhoudsbeurt.

Kosten inclusief montage, vanaf: € 295,-

Bescherm jouw voertuig tegen moderne diefstaltechnieken.

OBD- slot

Versnellingspook- slot

Neem contact met ons op!

Hi, Waar kan ik je mee helpen?