Inbouw

Wellicht vind je het een uitdaging om zelf een camperbus te creëren. Mocht je iets minder handig zijn en/of op zoek zijn naar meer garantie dat je met een kwalitatief goed product de weg op gaat, verdiep je dan eens in ons rijke aanbod aan inbouwmogelijkheden.

Inbouw

Made in Heino!

Geef het maar toe. Ook jij hebt in Nederland of elders in de wereld vast wel eens verlekkerd gekeken naar een busje dat was omgebouwd tot rijdend vakantieverblijf. Het ziet er zo knus en gezellig uit. Tegelijkertijd besefte je ook dat het qua ruimte behelpen was en dat deed je besluiten te kiezen voor een andere manier van vakantie vieren.

Voor al die twijfelaars hebben we goed nieuws: dankzij Aart Camperinbouw is de romantiek gebleven en is het comfort opgeschaald tot de categorie ‘glamorous camping’. Als onafhankelijk specialist toveren we jouw bus om tot de camper van jouw dromen. Exclusief en toch betaalbaar maatwerk! Dat doen we al vele jaren en die ervaring hebben we ook gebundeld in de ontwikkeling van onze eigen modellen S(m)allander en z’n opvolgers IJssellander, S(m)allander XL, Verkenner, Compass 540M en Hooglander.

Hi, Waar kan ik je mee helpen?