Zit-slaapbanken

Ons aanbod in zit- en slaapbanken

Reimo Vario 3000

Afhankelijk van het type voertuig kan het V3000 slaapbank op 2 verschillende posities worden gebruikt in jouw bus camper, bestelbus. Het verplaatsen van de slaapbank creëert een enorme, variabele leef en bagageruimte. Deze zit-slaapbanken hebben alle testen doorstaan op het gebied van bevestiging en constructie bank en bevestiging gordels om te voldoen aan de eisen van de EU.

Door het omzwenkende achter kussen wordt het laadvolume van de bagageruimte verder uitgebreid. Meer opslagruimte onder de camper slaapbank V3000 wordt mogelijk gemaakt door een demontabel frontpaneel of eventueel een optionele koellade tegen een meerprijs.

Bedrock

Speciaal ontwikkeld voor de Volkswagen Transporter T5/T6 & T6.1 is er nu een nieuwe slaapbank: de Bedrock Van. Zeer eenvoudig te bedienen, uitgebreide gebruiksmogelijkheden, elegant en beschikbaar met bekleding passend bij de aanwezige zitplaatsen.

Daarnaast is deze bank beschikbaar in een handbediende, maar ook in een elektrische uitvoering. In beide gevallen kan de rugleuning eenvoudig in iedere gewenste positie worden geplaatst. Maar de belangrijkste eigenschap is toch dat deze bank is goed- gekeurd en de zitplaatsen dus, ook in Nederland, op het kenteken worden vermeld.

Fit2Go

De CamperfiXX Fit2Go slaapbank is een RDW-goedgekeurde slaapbank voor de VW T5, T6, Opel Vivaro en Renault Trafic. Je mag er dus op zitten tijdens het rijden en dit geeft een grote meerwaarde aan je camper. Deze slaapbank beschikt over een schuifsysteem zonder rails op de vloer. Schuif je de slaapbank naar voren, dan zit je vlakbij de keukentafel. Schuif je de slaapbank naar achteren, dan heb je veel leefruimte.

Hi, Waar kan ik je mee helpen?