Aart Camperinbouw  volgt de richtlijnen van het RIVM en GGD, met als doel de gezondheid van onze werknemers en bezoekers te garanderen. We hebben intern de mogelijke maatregelen getroffen en vragen u ook rekening te houden met het volgende:

  • Heeft u griepachtige verschijnselen, verkoudheid of bent u recent in risico gebied geweest, dan vragen we u uw afspraak uit te stellen/ons tijdelijk niet te bezoeken. Andersom doen wij hetzelfde, medewerkers met klachten blijven thuis.
  • In onze showroom bent u van harte welkom. Onze verkoopadviseurs zullen u hierbij echter geen hand geven en zullen afstand bewaren. Ook aan u zal gevraagd worden om “gepaste afstand” te bewaren van minimaal 1½ meter.
  • Wij houden ons aan hygiënemaatregelen zoals door de overheid gecommuniceerd (geen handen schudden, handen wassen met zeep en water, hoesten of niezen in de binnenkant van de elleboog en het gebruik van papieren zakdoekjes of tissues) wij vragen u dit ook te doen.
  • Bij aflevering van campers voor de service of onderhoud, vragen we u de sleutel op de balie neer te leggen in plaats van persoonlijk te overhandigen.
  • De werkplaats niet betreden, wachten in de hal.

U kunt ons uiteraard gewoon telefonisch of per mail bereiken op info@aartcamperinbouw.nl of +31 572 853133 Mocht u vragen hebben over bovenstaande maatregelen horen we het graag.

Hi, Waar kan ik je mee helpen?