Namens alle medewerkers van Aart Camperinbouw wens ik jullie een fantastisch 2021. Dat we weer als vanouds mogen reizen. Dat de grenzen open zijn en vooral: open blijven. En dat dus alle beperkingen zijn opgeheven. Oftewel, dat je niet hoeft na te denken of maar WANNEER je bij Aart Camperinbouw op bezoek komt. 

Een bijzonder cadeau 

Over 2020 gaan we het niet meer hebben. We kijken liever vooruit dan achteruit. 
En met die vooruitziende blik hebben wij onszelf in december getrakteerd op een bijzonder cadeau. Het doet ons deugd dat we tegenwoordig beschikken over een CNC (Computer Numerical Control)-machine. In begrijpelijk Nederlands: een computergestuurde machine. Als je vijf jaar geleden tegen me had gezegd dat de Zwolseweg voor onze deur moest worden afgesloten om deze machine te kunnen afleveren, had ik op z’n minst vraagtekens gezet bij jouw verstandelijke vermogen. 

We lopen voorop! 

In 2016 konden we er namelijk alleen maar van dromen dat we ooit zo’n stap zouden mogen zetten. Want met deze CNC-machine lopen we zonder enige twijfel voorop in de wereld van camperbouwers. Soms loop ik onze werkplaats in en kan ik het nog niet geloven dat de CNC er daadwerkelijk staat. Telkens maakt mijn hart een klein sprongetje.  

Symbool voor de toekomst 

De CNC-machine staat symbool voor het heden, maar zeker ook voor de toekomst van Aart Camperinbouw. We nemen steeds meer afscheid van het ambachtelijke werk. De medewerkers die eerst nog het plaatmateriaal voor de kasten op maat zaagden, zijn nu aan het programmeren en zetten de computer aan het werk. De medewerker programmeert, de computer freest. Jammer? Uit oogpunt van nostalgie absoluut! Maar uit oogpunt van bedrijfsvoering is het een noodzakelijke stap. 

Nauwkeuriger en sneller! 

Wat goed is voor ons bedrijf is natuurlijk ook goed voor onze klanten. De CNC-machine wordt namelijk ingezet om uit een grote houten plaat delen voor het camperinterieur te frezen. En FREES niet, want de machine is sneller en nauwkeuriger dan de mens. We hebben dus een nieuwe stap gezet richting kwaliteitsverbetering en snellere levertijden. En kijk niet gek op als we dit jaar dankzij de CNC-machine nog meer stappen zetten. 

Wij zijn 2021 goed begonnen. Maar hoe is dat bij jullie? We zijn razend benieuwd naar jullie (reis)plannen! Onder het motto: ‘Nieuw jaar, nieuwe kansen!’ 

Arne Veluwenkamp 

Geef een reactie

Hi, Waar kan ik je mee helpen?