Of het nu een VW Transporter of een grote spelersbus is…

We zijn echte Sallanders. Dat betekent dus dat we zijn gezegend met typisch Sallandse nuchterheid en boerenverstand. Daar kom je heel ver mee in het leven, maar het zorgt ook wel eens voor een rem. Soms willen we het namelijk bijna letterlijk van de daken schreeuwen als een tevreden klant het pand verlaat. En wanneer een bijzonder project is opgeleverd.

Ach, laten we eens een uitzondering maken, want het gebeurt niet elke dag dat we aan de slag mogen voor een Betaald Voetbal Organisatie (BVO). In dit geval eredivisionist Heracles uit Almelo waar we onlangs de inbouw van de spelersbus voor onze rekening hebben genomen.

Dit is een typisch gevalletje klantloyaliteit. Duidelijk iets anders dan klanttevredenheid. Een klant kan uitermate tevreden zijn over het geleverde werk, maar bij een volgende keer heel goed ergens anders gaan shoppen. Een loyale klant daarentegen is iemand die bij je terug blijft komen en misschien zelfs het werk aanprijst.

Een medewerker van Heracles liet bij ons zijn camperbusdroom uitkomen en dat beviel blijkbaar zo goed dat hij binnen Heracles volop reclame voor ons maakte. Op een maandagochtend ergens in september kregen we een telefoontje of de club een keer mocht komen praten. En ’s middags stonden ze al op de stoep. 

Eerlijk is eerlijk, we hebben wel even getwijfeld. Natuurlijk zijn onze medewerkers ervaren en deskundig, maar een spelersbus… Dat is echt een ander verhaal. Toch zijn we de uitdaging aangegaan om een inbouw te creëren waarin functioneel, comfortabel en smaakvol hand in hand gaan. De reactie van Heracles was kort en krachtig: “We zijn sprakeloos!”

Arne Veluwenkamp

Hi, Waar kan ik je mee helpen?