Verhuur

We begrijpen heel goed dat het een behoorlijke investering is om een camperbus aan te schaffen. Via onze partners is het daarom mogelijk eerst een camperbus te huren. Zo ervaar je op een laagdrempelige manier of dit past bij jouw manier van vakantie vieren.

Verhuur

Vrijheid, avontuur en glamorous camping

Heb je al wel eens overwogen om te kiezen voor een andere manier van vakantie vieren, maar is het er nooit van gekomen? Of vind je het moeilijk over de (financiële) drempel te stappen en zelf een camperbus aan te schaffen? In beide situaties biedt Aart Camperinbouw een even doeltreffende als prachtige manier om tijdelijk het gevoel van vrijheid en avontuur te ervaren: huur eens een camperbus. Voor een weekend weg of een vakantie van een aantal weken.

Smallander

Onze partners

We werken samen met een aantal bedrijven die voor ons de verhuur verzorgen: Via Autobedrijf Van Tuyl, Noorderzon campers, en  Camperverhuur Salland is het mogelijk om ons model S(m)allander te huren. Deze buscamper heeft onder ons eigen merk Aart Camperinbouw het levenslicht gezien en is in 2018 bekroond met een typegoedkeuring.

(Let op: De kleuren van het interieur, de inventaris en de voorwaarden kunnen per verhuurder verschillen.)

Nieuw, te huur bij Aart Camperinbouw: de ultieme thuis Bioscoop!

Een thuisbioscoop in een caravan die je overal kunt neerzetten. Hang die haar honderd kilo aan de trekhaak en zet ‘m neer op dat mooie plekje in Limburg. of – als je de ruimte hebt – gewoon in je eigen achtertuin. Geschikt voor 8 tot 9 personen en te huur via Aart Camperinbouw: voor een ochtend, middag of avond, een dag of een heel weekend.

Hi, Waar kan ik je mee helpen?