Contact

Bij Aart Camperinbouw nemen we graag alle tijd om jouw wensen te bespreken en ons vakmanschap met jou te delen. Neem daarom eerst contact op (telefonisch of mail) zodat we een afspraak kunnen inplannen.

Contact

Waar kunnen wij je bij helpen?

Bezoek ons
Zwolseweg 28, 8141 EZ Heino

Stel je vraag via e-mail
info@aartcamperinbouw.nl

Openingstijden
ma t/m vrij: 08:00 – 17:00 u
za: 09:00 – 13:00 u (Werkplaats gesloten)

 • Fax:0572 - 85 31 33
 • IBANNL 92 RABO 0385 1973 30
 • BicRABONL2U
 • BTWNL852328199B01
 • KVK56843941
 • EORINL852328199

Stuur ons een bericht

  Bekijk hier de instructievideo en handleidingen voor het gebruik van je camper!

  Waar kunnen wij je bij helpen?

  Aart Veluwenkamp

  Eigenaar

  Mijn passie vind ik in het vertalen van de droom van de opdrachtgever tot een opdracht aan onze camperbouwers die uiteindelijk een prachtig camper realiseren die is voorzien van alle gemakken. Dit in een sfeer met humor en met mensen die elkaar behulpzaam zijn waarbij we onze uiterste best doen om steeds vernieuwend te zijn.

  Arne Veluwenkamp

  Projectleider/ verkoper

  Ik vind het een uitdaging om gezamenlijk de meest mooie projecten tot stand mogen brengen, van eenvoudig tot de meest gecompliceerde variaties. Waarbij het resultaat altijd met een lach en soms met een kus wordt begroet. Maar het zien ‘groeien’ van een ontwerp tot een mooi eindresultaat, waarin alles klopt, geeft heel veel voldoening.

  Renske Schuttert

  Administratie/ verkoop

  Geef mij iets om te plannen of te regelen en je ziet een gelukkig mens. Een reisschema in elkaar steken? Leuk! Een event organiseren? Nog leuker! Veel collega’s zijn op hun allerbest in creatieve processen, maar ik houd er juist van om voor anderen orde en structuur te creëren. Ik vind het prettig werken in een sfeer van kleinschaligheid en korte lijnen.

  Elien Neppelenbroek

  Financiële administratie

  Deel uitmaken van een team met inspirerende mensen binnen een creatief bedrijf waar iedereen de ruimte krijgt om te ontwikkelen. Ik voel mij enorm op mijn plek tussen warme collega’s en ik ben trots dat ik op mijn manier een bescheiden bijdrage kan leveren aan prachtige projecten.

  Hi, Waar kan ik je mee helpen?