Dealer van

Wie ervaring heeft met Aart Camperinbouw weet dat het bieden van kwaliteit bij ons op nummer 1 staat. We zijn dan ook verheugd dat we dealer mogen zijn van twee grote namen in camperland: Reimo (diverse accessoires) en Bedrock (zit- en slaapbank).

Dealer van

Logo_Reimo_WEB

Aart Camperinbouw werkt over het algemeen met Reimo-accessoires. Kenners en liefhebbers weten dan al dat het met de kwaliteit wel goed zit. De Duitsers hebben de toon gezet in de wereld van camperinbouw en Reimo wordt nog altijd beschouwd als de moeder aller merken. We zijn dan ook blij dat we inmiddels te boek staan als officiële dealer van Reimo en de laatste catalogi zijn dan ook via ons verkrijgbaar. Hier vind je de huidige catalogi van Reimo als PDF-bestanden zodat je kunt bladeren en je ze afzonderlijk kunt downloaden. De catalogi staan bol van informatie over bijvoorbeeld Reimo’s campervoorzieningen, minicampers, Womo-meubels, zelfbouw, daken, slaapbanken en aanbouwdelen.

Logo_Bedrock_WEB

Hoewel we in Salland over het algemeen moeite hebben onze bescheidenheid te laten varen, is het goed om soms een uitzondering te maken. In ons geval ging in 2018 in het Heinose bedrijfspand een groot gejuich op toen we hoorden dat we exclusief importeur (voor alle Europese landen) waren geworden van Bedrock.

Dit is een Engeland ontwikkelde en voor de Europese markt goedgekeurde zit- en slaapbank voor de Volkswagen Transporter T5 en T6. De Bedrock heeft alle testen doorstaan op het gebied van constructie, de wijze waarop het in de camperbus wordt gemonteerd en de bevestiging van de gordels.

Smallander

Als eerste camperinbouwbedrijf van Nederland ontving Aart Camperinbouw BV een ‘Conformity Statement’. Dit is de verklaring van de RDW dat alle voertuigen, die aan een bepaalde specificatie voldoen, op dezelfde wijze worden gebouwd. Aangezien het hier gaat om het aanpassen van de voertuigen Volkswagen Transporter T5 en T6 spreekt de goedkeurende instantie van ‘ombouw’. Aart Camperinbouw heeft hiervoor de ‘Erkenning Goedkeuring Wijzing Construct’ (EGWC) gekregen

Neem contact met ons op!

Hi, Waar kan ik je mee helpen?