Dealer van

Wie ervaring heeft met Aart Camperinbouw weet dat het bieden van kwaliteit bij ons op nummer 1 staat. We zijn dan ook verheugd dat we dealer mogen zijn van twee grote namen in camperland: Reimo (diverse accessoires) en Bedrock (zit- en slaapbank).

Dealer van

Logo_Reimo_WEB

Aart Camperinbouw werkt over het algemeen met Reimo-accessoires. Kenners en liefhebbers weten dan al dat het met de kwaliteit wel goed zit. De Duitsers hebben de toon gezet in de wereld van camperinbouw en Reimo wordt nog altijd beschouwd als de moeder aller merken.

We zijn dan ook blij dat we inmiddels te boek staan als officiële dealer van Reimo en de laatste catalogi zijn dan ook via ons verkrijgbaar. Hier vind je de huidige catalogi van Reimo als PDF-bestanden zodat je kunt bladeren en je ze afzonderlijk kunt downloaden. De catalogi staan bol van informatie over bijvoorbeeld Reimo’s campervoorzieningen, minicampers, Womo-meubels, zelfbouw, daken en slaapbanken.

Logo_Bedrock_WEB

Hoewel we in Salland over het algemeen moeite hebben onze bescheidenheid te laten varen, is het goed om soms een uitzondering te maken. In ons geval ging in 2018 in het Heinose bedrijfspand een groot gejuich op toen we hoorden dat we exclusief importeur (voor alle Europese landen) waren geworden van Bedrock.

Dit is een Engeland ontwikkelde en voor de Europese markt goedgekeurde zit- en slaapbank voor de Volkswagen Transporter T5, T6/ 6.1 De Bedrock heeft alle testen doorstaan op het gebied van constructie, de wijze waarop het in de camperbus wordt gemonteerd en de bevestiging van de gordels.

AartCampergordijnen_Logo_CMYK

Upgrade jouw camper met Aart Camperinbouw, de officiële dealer van camper gordijnen voor Volkswagen Transporter, Combi en Caravelle. Onze gordijnen zijn voorzien van handige runners en voorgevormde gordijnrails, reeds gemonteerd voor een vlotte installatie.

Of je nu zijramen, het achterraam of de cabine wilt bekleden, Aart Camperinbouw heeft de ideale gordijnen voor jou. Ervaar vrijheid, privacy en comfort op jouw reisavonturen met onze hoogwaardige campergordijnen.

Logo-Sky-Up_juisteformaat

Wij zijn trotse dealer van het innovatieve merk Sky Up. Met het Sky Up hefdak geniet je van extra slaapruimte. Momenteel leverbaar voor de Fiat Ducato, Citroën Jumper en Peugeot Boxer (vanaf bouwjaar 2006 – H2 L2). En voor de Mercedes H2 L2 (vanaf bouwjaar 2018 – H2 L2).

Gemaakt in Italië, gemonteerd in Heino en standaard uitgerust met ledverlichting. Personaliseer met extra opties zoals zonnepanelen, dakluik, veiligheidsnet en meer. Maak jouw camperavontuur compleet met het Sky-Up hefdak.

Hi, Waar kan ik je mee helpen?