Over ons

We hebben niet veel nodig om met passie te praten over een Aart camperbus. Natuurlijk, het is onze creatie, maar ook wij zijn begonnen als gebruiker. Dat leidt tot een andere, betere blik op het creëren van camperbussen.

Over ons

Welkom bij Aart Camperinbouw

Aart Camperinbouw is ontsproten aan het brein van Aart Veluwenkamp. Met z’n jarenlange ervaring in werkplaats, verkoop en management heeft de auto- en garagewereld nauwelijks geheimen voor hem. Voor zijn eigen vakanties koos hij samen met z’n echtgenote altijd voor het gemak van een huisje. Eén keer wat anders proberen leidde tot een plezierige en langdurige ‘camperverslaving’.

En natuurlijk moest er ook zelf een camperbus worden gebouwd die Aart direct al weer kon verkopen. Deze snelle verkoop was een eyeopener en het vormde in 1994 de voedingsbodem voor zijn eigen bedrijf. Inmiddels is met zoon Arne de tweede generatie in het bedrijf gekomen en heeft de onderneming een mooie, geleidelijke groei doorgemaakt. Het heeft er toe geleid dat we in het gehele land bekend staan als onafhankelijk specialist op het gebied van tot camper omgebouwde T5, T6/ 6.1 Volkswagenbusjes. Bovendien hebben we bewezen busjes van elk merk te kunnen ombouwen tot fraaie buscampers.

Laat je inspireren!

Elke camperbus wordt ontworpen en gebouwd in onze werkplaats in Heino (Salland, Overijssel) waar we met twaalf medewerkers met veel plezier werken aan al onze voertuigen. Of het nu standaard modellen of totaal maatwerk betreft; iedere kampeerauto inbouw krijgt dezelfde aandacht. Extra wensen worden van harte toegejuicht. We worden namelijk graag uitgedaagd om iets bijzonders te creëren en rusten pas als we jou hebben kunnen inspireren met onze producten. Vele klanten, afkomstig uit heel Nederland, zijn je al voorgegaan.

Rij de vrijheid tegemoet!

Rij de vrijheid tegemoet!

Hi, Waar kan ik je mee helpen?