Financiering

Je bent een kampeerliefhebber in hart en nieren en je wilt niets liever dan er jaarlijks verschillende keren lekker op uittrekken met de camper. Dan overweeg je wellicht een investering te doen in een mooie camper die precies past bij de huidige gezinssamenstelling. Alleen wil je op termijn ook over voldoende financiële middelen beschikken om vervangingswensen mogelijk te maken. Denk bijvoorbeeld aan een camper met een andere indeling voor het moment dat de kinderen niet meer meegaan.

Het CamperDreams Concept speelt hier op in. Met dit concept kun je de volledige investering in de camper, inclusief accessoires, van je laten overnemen tot een bedrag van maximaal €75.000,00. Natuurlijk mag je ook een deel van de investering zelf doen, maar dat is geen verplichting.

Vervolgens wordt samen met jou doorgenomen wat de verwachte gebruiksperiode is en hoeveel geld je tegen het einde van deze periode beschikbaar wilt hebben voor jouw vervangingswensen.

Op basis hiervan wordt uitgerekend welk bedrag er maandelijks moet worden gereserveerd om de toekomstige vervangingswensen mogelijk te maken plus het bedrag dat maandelijks aan rente wordt berekend omdat (een deel van) de investering in de camper van jou is overgenomen.

Klik hier om het maandbedrag te berekenen.

Hi, Waar kan ik je mee helpen?