Veelgestelde Vragen

Mag ik mijn eigen bus aanleveren?

Absoluut! Heb je al een bus en droom je ervan deze om te bouwen tot een camper? Bij Aart Camperinbouw staan we klaar om met jou de mogelijkheden en specificaties te bespreken die perfect aansluiten bij jouw wensen. Ons doel is om ervoor te zorgen dat de gekozen inbouw naadloos aansluit bij jouw camperplannen. Neem gerust contact met ons op, zodat we samen kunnen kijken welk type inbouw het meest geschikt is voor het realiseren van jouw droomcamper.

Leveren jullie ook de bus, voor de inbouw?

Zeker weten! Bij Aart Camperinbouw gaan we actief op zoek naar een geschikte bus die volledig voldoet aan jouw specifieke wensen en eisen. Laat ons weten wat je zoekt en wij zorgen voor de perfecte basis voor jouw Camperinbouw project.

Kan ik ook alleen een hef/slaapdak laten monteren?

Zeker! Bij Aart Camperinbouw ben je aan het juiste adres! Ontdek de mogelijkheden en ontvang een persoonlijke offerte door simpelweg contact met ons op te nemen. Of je nu denkt aan een open air, open front of andere aanpassingen, we luisteren graag naar jouw specifieke wensen.

Kunnen jullie ook het hef/slaapdak leveren, zonder montage?

Helaas… Het hef/slaapdak wordt alleen verkocht inclusief montage. We bieden geen optie om het dak zonder installatie te leveren. Bij Aart Camperinbouw streven we ernaar om een hoogwaardige en volledige service te leveren en daarom is de montage inbegrepen om ervoor te zorgen dat het hef/slaapdak correct en veilig wordt geïnstalleerd op jouw camper. Neem gerust contact met ons op als je verdere vragen hebt of als we je op een andere manier van dienst kunnen zijn!

Monteren jullie ramen in de bus?

Jazeker! Bij Aart Camperinbouw kunnen we ramen op verschillende plekken in de bus plaatsen. Je hebt diverse opties, waaronder de keuze tussen getint of niet getint glas en de mogelijkheid om de ramen al dan niet schuifbaar te maken. Op deze manier kun je de lichtinval en ventilatie in jouw camper aanpassen aan jouw voorkeuren. Als je meer wilt weten over de beschikbare opties of specifieke wensen hebt, staan we klaar om je te adviseren. Neem gerust contact met ons op!

Verhuren jullie campers uit jullie eigen collectie?

Ja, dat kan! Via verschillende partners heb je de mogelijkheid om een ‘Aart’ camper te huren. Voor meer informatie en een overzicht van onze verhuurpartners kun je terecht op onze verhuurpagina. Daar vind je alle details en de diverse opties om een ‘Aart’ camper voor jouw avontuur te reserveren.

Hoelang duurt een gemiddelde inbouw?

Bij Aart Camperinbouw duurt een gemiddelde inbouw ongeveer vier weken. Gedurende deze periode houden we je nauwlettend op de hoogte met regelmatige foto-updates, zodat je de voortgang van de werkzaamheden kunt volgen. Als je meer details wilt bespreken of specifieke vragen hebt over het inbouwproces, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen!

Hebben jullie een showmodel dat je kunt bezichtigen?

Zeker! In onze showroom presenteren we een gevarieerde collectie demonstratiemodellen en occasions. Deze campers bieden een uitstekende gelegenheid om de hoogwaardige kwaliteit van onze Camperinbouw aan den lijve te ervaren. Ontdek de verschillende indelingen en functies die we aanbieden. We heten je van harte welkom in onze showroom om persoonlijk de kwaliteit van Aart Camperinbouw te ontdekken.

 

P.S. Om ervoor te zorgen dat we voldoende tijd voor je kunnen vrijmaken, vragen we je vriendelijk om altijd even een afspraak te maken. Zo kunnen we je optimaal van dienst zijn.

Kunnen er ook (kleine) aanpassingen worden gemaakt aan de indeling?

Zeker! Onze CNC-freesmachine kan moeiteloos kleine wijzigingen verwerken. Helaas bieden we geen opties voor grote indelingswijzigingen of maatwerk campers. Wel doen we ons uiterste best om met onze bestaande modellen zo goed mogelijk aan je behoeften te voldoen. Neem gerust contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken en te ontdekken hoe we je kunnen helpen bij het verwezenlijken van jouw camperplannen.

Bouwen jullie campers op maat?

Nee, bij Aart Camperinbouw richten we ons op het inbouwen van modellen uit onze eigen collectie. Hoewel we geen maatwerk campers bouwen, bieden onze bestaande modellen een breed scala aan opties om aan diverse behoeften te voldoen. Neem gerust contact met ons op om de beschikbare modellen te bespreken en te ontdekken hoe we je kunnen helpen bij het vinden van de perfecte camper voor jou.

Verzorgen jullie ook de camperkeuring bij de RDW?

Zeker weten! Als wij de complete Camperinbouw verzorgen, nemen wij niet alleen de camperkeuring bij de RDW voor onze rekening, maar regelen we ook het kwarttarief voor de wegenbelasting. Daarnaast berekenen en regelen we de nog te betalen bpm-kosten. Je hoeft je dus geen zorgen te maken over de administratieve rompslomp; wij nemen alles op ons.

 

Let op: Bij zelfgebouwde campers verzorgen wij geen RDW-keuring. Je bent zelf verantwoordelijk voor dit proces.

Is er BPM verschuldigd na ombouw tot camper, en ja hoeveel?

Tot 17,5 jaar na de ‘datum eerste toelating’ ben je verplicht BPM af te dragen. In sommige gevallen is dit al betaald, bijvoorbeeld bij de aankoop van een bedrijfsauto door een particulier. Wil je weten of er BPM is afgedragen? Neem contact op met de belastingdienst. Voor de berekening van het bedrag en meer inzicht, bezoek autotelex.nl. Hier kun je een nauwkeurige berekening laten maken en ontdekken hoeveel de afdracht bedraagt.

Staat je vraag er niet bij? Neem dan contact met ons op!

Hi, Waar kan ik je mee helpen?