Binnenkort te huur bij Aart Camperinbouw: de Biodscoop!

Natuurlijk was het een ideaalbeeld. Natuurlijk speelde het verlangen naar nostalgie een belangrijke rol, maar bij Aart Camperinbouw zagen we vooral ook een prachtig zakelijk avontuur. De terugkeer van de Biod-caravan op de Nederlandse markt, dat zou toch geweldig zijn? De liefhebber weet dan dat het gaat om de eerste polyester caravan in Nederland.

Briljant idee
Een half jaar later is de conclusie even hard als duidelijk: het blijft een prachtig product, maar de belangstelling voor een kale ombouw valt wat tegen. Dan kunnen we natuurlijk het moede hoofd in de schoot werpen, maar dat past niet bij Aart Camperinbouw. We hebben de raderen daarom nog eens laten draaien. En dat leverde – al zeggen we het zelf –een briljant idee op.

Ultieme vorm van home cinema
Als het dan niet lukt om de Biod als caravan (opnieuw) aan de man te brengen – zo luidde de opdracht aan onszelf – dan moeten we een andere bestemming zien te vinden. Met de moeilijke coronatijd in het achterhoofd gingen we op zoek naar een combinatie van relaxen en genieten. Gewoon en toch ook luxe. Bescheiden en toch ook groots. Vol trots presenteren we hier de ultieme vorm van home cinema: de Biodscoop!

Van camping tot achtertuin
We hebben dus weer iets unieks in handen. Een thuisbioscoop in een caravan die je overal kunt neerzetten. Hang die paar honderd kilo aan de trekhaak en zet ‘m neer op dat mooie plekje in Limburg. Of – als je de ruimte hebt – gewoon in je eigen achtertuin. Geschikt voor 8 tot 9 personen en binnenkort te huur via Aart Camperinbouw. Voor een ochtend, middag of avond, een dag of een heel weekend.

F1 op groot scherm?
Zie je het al voor je? Samen met de buurmannen genieten van de wijze waarop onze wereldkampioen Max Verstappen ook in het nieuwe seizoen de lakens uitdeelt. Of met een stel vrienden gamen tot je er bij neervalt. Of met de meiden genieten van de nieuwste romantische film op Netflix. Alles voor de ultieme bioscoopervaring. 

Voorzien van alle gemakken
De eerste Biodscoop moet begin dit voorjaar klaar zijn voor de verhuur. Met dank aan onze eigen vakmensen wordt het compleet ingericht met comfortabele stoelen en voorzien van alle gemakken zoals je die verwacht bij een avondje bioscoop. Een lekker koel drankje binnen handbereik en er is zelfs een popcornautomaat. 

Beurzen en bedrijfspresentaties
Als particulier sta je nu waarschijnlijk al met de telefoon in de handen om een moment te reserveren. En dat juichen we van harte toe. Maar ook voor het bedrijfsleven is de Biodscoop een geweldige manier om de onderneming onder de aandacht te brengen. Als je de Biodscoop meeneemt naar een beurs, dan steel je geheid de show. Of huur ‘m voor een bijzondere bedrijfspresentatie. We denken graag met je mee!

Een heel weekend gratis!
Natuurlijk vraagt deze primeur van de caravanthuisbioscoop om een mooie actie. Aart Camperinbouw heeft daarom besloten om een verloting te houden. Wil je in aanmerking komen voor het (gratis) allereerste weekend van de Biodscoop, geef je dan op door voor 28 februari een mail te sturen naar info@aartcamperinbouw.nl. De winnaar krijgt persoonlijk bericht en wordt op 2 maart bekend gemaakt via onze website www.aartcamperinbouw.nl. De enige tegenprestatie die we verlangen, is dat jullie de ervaring met de Biodscoop breeduit posten, liken en laten delen. 

Arne Veluwenkamp

Geef een reactie

Hi, Waar kan ik je mee helpen?