Binnenkort verkrijgbaar bij Aart: de verbeterde versie van de S(m)allander

Als ondernemer word je geacht in te spelen op nieuwe ontwikkelingen en veranderende vragen in de markt. Dat is voor ons niet anders. We zijn daarom verheugd dat we de productie van de verbeterde S(m)allander kunnen aankondigen. 

Het heeft veel, zo niet alles, te maken met onze trouwe klanten. Ze zijn zodanig tevreden over de in eigen beheer ontwikkelde S(m)allander dat ze terug blijven komen. Sommigen zijn inmiddels toe aan hun derde exemplaar. Maar, tijden én ook wensen veranderen. We kregen de laatste tijd daarom steeds vaker de vraag of er een grotere, verbeterde versie komt waarin juist die wensen zijn geïntegreerd. En dan moesten we nee verkopen. Tot dit moment!

Fabrieksmodel? Nou, nee!!!

Het is zelfs bizar hoe vaak we dit voorjaar die vraag kregen. Of er naast de S(m)allander en S(m)allander XL ook een S(m)allander plus of -extra in de planning staat. Tja, dan ga je je langzaam wel achter de oren krabben. Tenslotte zijn deze klanten in de basis heel tevreden over ons in eigen beheer ontwikkelde model. En VW-kampeerders stellen in de basis geen absurde eisen, dus met ‘iets groter en iets moderner’ kom je al een heel eind. Deze trouwe groep liefhebbers wil je niet met lege handen naar huis sturen. Of nog erger: naar een showroom waar ze genoegen moeten nemen met een fabrieksmodel.

We leggen de lat hoog

Wie Aart Camperinbouw al een beetje kent, weet dat we de lat toch weer lekker hoog hebben gelegd. Dus, iedereen bij elkaar geroepen en de gezamenlijke conclusie was al snel dat we graag iets nieuws en iets moois willen creëren. Waarom ook niet? Dat hebben we vaker gedaan en met onze andere modellen hebben we bewezen dat we ook in een grotere maat kunnen bouwen. 

Samen met de camperaars

We hebben besloten een compleet nieuw model in het leven te roepen. Misschien zelfs wel de beste van alle modellen tot nu toe. Met een lengte vanaf 4 meter en uniek in z’n verschijning. De S(m)allander nieuwe stijl, zoals we ‘m maar even noemen, krijgt sowieso een toilet, een vast bed en meer kastruimte. Drie belangrijke elementen die het campercomfort verder verhogen. Dit zijn voor een groot deel ook wensen die onze klanten hebben doorgegeven. De conclusie is daarom gerechtvaardigd dat het nieuwe concept samen met de camperaars is opgesteld. Aangezien de S(m)allander nieuwe stijl wordt gebouwd op basis van een Fiat Ducato, Citroën Jumper of Peugeot Boxer onderstel kunnen we nog een extra optie aanbieden, namelijk het Sky Up hefdak. Hierdoor zijn twee extra slaapplaatsen beschikbaar. Handig als je met het hele gezin gaat camperen!

De grote vraag: wanneer?

Natuurlijk is er ook nog een grote groep liefhebbers van de S(m)allander zoals we ‘m nu kennen. Behoor je tot die categorie? Geen paniek, want zolang er vraag is naar dit model blijven we ‘m ontwikkelen. In de tussentijd werken we hard aan de nieuwe versie. De grote vraag waarmee vele van onze klanten rondlopen, is wanneer we het nieuwe model denken te presenteren. Nou, we verwachten in oktober van dit jaar te starten met de bouw. Dat betekent dus dat de eerste exemplaren begin 2024 kunnen worden geleverd. Via deze blog en/of de website houden we je op de hoogte.

Wie verzint een leuke naam?

Je hebt gemerkt dat we de hele tijd woorden gebruiken als S(m)allander verbeterde versie en S(m)allander nieuwe stijl. Dat komt omdat we er nog niet in zijn geslaagd een goede naam te bedenken. Een naam die past in de lijn die we tot nu toe hebben neergezet en die recht doet aan het nieuwe exemplaar. We roepen daarom jouw hulp in. Als klant, als ervaren camperaar weet je misschien wel veel beter dan ons wat de naam moet worden. Dus, wie heeft een leuke suggestie? Stuur jouw gouden vondst vóór 31 augustus naar info@aartcamperinbouw.nl. Samen met alle medewerkers kiezen we begin september de mooiste, best passende naam. De winnaar mag zich verheugen op een speciale Volkswagen-trolley. 

Arne Veluwenkamp

Geef een reactie

Hi, Waar kan ik je mee helpen?