Camp-Roof (lange wielbasis)

Camp-Roof

Nieuw bij Aart Camperinbouw zijn de slaap-hefdaken van Camp-Roof, het gerenommeerde Poolse merk dat bekend staat om de hoge kwaliteit. Deze slaap-hefdaken zijn verkrijgbaar voor zowel de korte als de lange wielbasis van Volkswagen.

Standaard wordt het slaaphefdak geleverd met een tent van grijs katoen. Daarnaast zijn nog negen andere kleuren mogelijk om het hefdak goed te laten aansluiten bij de kleur van de camper. Ook heeft dit slaaphefdak Sky Open of Front Open als optie, dit is niet standaard. Het voorste gedeelte is eenvoudig volledig te openen met een ritssluiting.

Prijzen vanaf:

5.995, –

incl. montage

De belangrijkste kenmerken op een rijtje

  • Tentstof: 100% luchtdoorlatend katoen
  • Kleur: grijs
  • Goede isolatie en vocht- en hittebestendig
  • Optie met een Sky Open / Front Open
  • Eenvoudige bediening

Sky Open

Front Open

Natuurlijk kun je de daken uitrusten met een zonnecel of een glazen dak (Sunroof). De slaap-hefdaken bestaan uit versterkt glasvezel polyester. In het dak heb je ruimte voor twee extra slaapplaatsen met de maten 110 x 190 cm.

(Optioneel bovenbed)
Het bed bestaat uit meubelplaat van 18 mm met stof bekleed. Het bed is in één deel, en wordt door een gasveer ondersteund. Het voeteneind bestaat uit aluminium strip en geeft het bed de nodige stabiliteit. De matras bestaat uit 4 cm schuimstof met een grijze afneembare polyester tijk die eenvoudig schoon te maken is.

Nederlandse Camp-Roof dealers

Camperbouw Woerden

Houtdijk 1
3471 BS Kamerik
+ 31 (0) 65 58 92 005
info@camperbouw-woerden.nl

Camperbouw Dongen

Vaartweg 131B
5106 NC Dongen
+ 31 (0) 162 85 66 33
Info@camperbouw-verhuurdongen.nl

Camperloods

Voltastraat 2
1817 DD Alkmaar
+ 31 (0) 61 48 70 554
camperloods@gmail.com

Hi, Waar kan ik je mee helpen?