Reimo (lange wielbasis)

Reimo

De slaap-hefdaken van Reimo zijn al meer dan dertig jaar een begrip in de wereld van camperinbouw. Het grote voordeel is de flexibiliteit. Dankzij het platte dak past de auto nog steeds in een parkeergarage. Afhankelijk van het type bevat het dak maximaal drie vensters die van binnenuit met tentdoek zijn af te sluiten. De beide zijvensters zijn uitgevoerd met muskietengaas en zijn d.m.v. een rits volledig te openen.

De belangrijkste kenmerken op een rijtje

Prijzen vanaf:

5.995, –

incl. montage

  • Tentstof: 100% luchtdoorlatend katoen
  • Kleur: grijs
  • Goede isolatie en vocht- en hittebestendig
  • Eenvoudige bediening
  • Fijn muskietengaas

Afhankelijk van het type bevat het dak maximaal drie vensters die van binnenuit met tentdoek zijn af te sluiten. De beide zijvensters zijn uitgevoerd met muskietengaas en d.m.v. een rits volledig te openen. Natuurlijk kun je de daken uitrusten met een zonnecel of een glazen dak (Sunroof). Het slaap-hefdak bestaat uit versterkt glasvezel polyester. In het dak heb je ruimte voor twee extra slaapplaatsen met de maten 110 x 190 cm.

Optioneel bovenbed
Het bed bestaat uit lichtgewicht meubelplaat van 15 mm met folie bekleed (zgn. graffitidecor). Het bed is in drieën gedeeld, dubbel geknikt en wordt door een gasveer ondersteund. De basisplaat is 65cm. Het voeteneind bestaat uit aluminium strip en geeft het bed de nodige stabiliteit. De matras bestaat uit 4 cm. schuimstof met een grijze afneembare polyester tijk die eenvoudig schoon te maken is.

Elektrisch hefdak
Gemak dient de mens, zeker als je met vakantie bent! De Volkswagen T5/T6 Smallander camper is nu leverbaar met een elektrisch bedienbaar hefdak. De schakelaar om het slaapdak te laten heffen of zakken is gemonteerd in de deurstijl. Het elektrisch bedienbaar hefdak is vooralsnog alleen leverbaar op de uitvoeringen met lange wielbasis. Ook in de al afgeleverde campers kan deze voorziening worden ingebouwd.

Hi, Waar kan ik je mee helpen?