Slaap-hefdaken

Ons aanbod in slaap- en hefdaken

Reimo

De slaap-hefdaken van REIMO zijn al meer dan 30 jaar een begrip in de wereld van camperinbouw. Het grote voordeel is de flexibiliteit. Dankzij het platte dak past de auto nog steeds in een parkeergarage.

Afhankelijk van het type bevat het dak maximaal drie vensters die van binnenuit met tentdoek af te sluiten zijn. De beide zijvensters zijn uitgevoerd met muskietengaas en zijn d.m.v. een rits volledig te openen.

Reimo pop-up dak

Het Reimo pop-up dak biedt een goedkoop alternatief voor het slaaphefdak. Een pop-up creeert stahoogte bij het keukblok en in het leefgedeelte bij de buscamper.Het pop-up is parallel, dat wil zeggen verticaal naar bovenklapt.

Het vergroot de binnenruimte met ca. 45 cm, waardoor voor ongeveer 1 vierkante meter stahoogte oppervlakte mogelijk wordt.
De afsluitbare ramen met muskietennet zorgen voor goede ventilatie. De montage vindt meestal plaats in het gebied van de schuifdeur.

Camp-Roof

Nieuw bij Aart Camperinbouw zijn de slaap-hefdaken van Camp-Roof, het gerenommeerde Poolse merk dat bekend staat om de hoge kwaliteit. Deze slaap-hefdaken zijn verkrijgbaar voor zowel de korte als de lange wielbasis van Volkswagen.

Standaard wordt het slaaphefdak geleverd met een tent van grijs katoen. Daarnaast zijn nog negen andere kleuren mogelijk om het hefdak goed te laten aansluiten bij de kleur van de camper. Ook heeft dit slaaphefdak open air als optie, dit is niet standaard. Het voorste gedeelte is eenvoudig volledig te openen met een ritssluiting.

Camp-roof (3)

Sky Up

Een Sky Up hefdak opent de weg naar een nieuwe camperervaring voor de trotse eigenaar van een Fiat Ducato H2, Citroën Jumper H2 en Peugeot Boxer H2 (vanaf bouwjaar 2006) die is omgebouwd tot camperbus. Het levert namelijk extra slaapruimte op met comfortabele bedden op de ‘bovenverdieping’ en meer zitgelegenheid op de ‘benedenverdieping’. Dat is dus echt win-win!

Gemaakt in Italië en gemonteerd in Heino wordt het Sky Up hefdak standaard geleverd met led verlichting. Daarnaast zijn diverse extra opties mogelijk zoals een trap, zonnepanelen, dakluik, beugel voor de luifel, USB-aansluiting luxe bed met een matras van 130 x 200 cm. Genoeg ruimte voor twee volwassenen dus!

Hi, Waar kan ik je mee helpen?