Slaap-hefdaken

Ons aanbod in slaap- en hefdaken

Reimo

De slaap-hefdaken van REIMO zijn al meer dan 30 jaar een begrip in de wereld van camperinbouw. Het grote voordeel is de flexibiliteit. Dankzij het platte dak past de auto nog steeds in een parkeergarage.

Afhankelijk van het type bevat het dak maximaal drie vensters die van binnenuit met tentdoek af te sluiten zijn. De beide zijvensters zijn uitgevoerd met muskietengaas en zijn d.m.v. een rits volledig te openen.

Reimo pop-up dak

Het Reimo pop-up dak biedt een goedkoop alternatief voor het slaaphefdak. Een pop-up creeert stahoogte bij het keukblok en in het leefgedeelte bij de buscamper.Het pop-up is parallel, dat wil zeggen verticaal naar bovenklapt.

Het vergroot de binnenruimte met ca. 45 cm, waardoor voor ongeveer 1 vierkante meter stahoogte oppervlakte mogelijk wordt.
De afsluitbare ramen met muskietennet zorgen voor goede ventilatie. De montage vindt meestal plaats in het gebied van de schuifdeur.

Austops

Nieuw bij Aart Camperinbouw zijn de slaaphefdaken van Austops, het gerenommeerde Engelse merk dat bekend staat om de hoge kwaliteit. Deze slaap-hefdaken zijn verkrijgbaar voor zowel de korte als voor de lange wielbasis van Volkswagen.

Standaard wordt het slaaphefdak geleverd met een tent van grijs canvas of katoen. Daarnaast zijn nog negen andere kleuren mogelijk om het hefdak goed te laten aansluiten bij de kleur van de camper. Ook is dit slaaphefdak leverbaar met een (Open Sky). Het voorste gedeelte is eenvoudig volledig te openen met een ritssluiting. Austops slaap-hefdaken, meer comfort met een camper-dak op maat.

Hi, Waar kan ik je mee helpen?