Een evenement van Aart-campers, het moet toch niet gekker worden…

Bij Aart Camperinbouw vallen we soms van de ene verbazing in de andere

Het einde van het jaar nadert. Dan is het gebruikelijk dat we op alle mogelijke manieren terugblikken op het voorbije jaar en/of vooruitblikken naar het nieuwe jaar. Bij Aart Camperinbouw koesteren we het verleden om daar lering uit te trekken, maar we zijn vooral mensen die naar voren willen kijken. Daar hebben we ook alle reden toe. Want wat hebben we veel om ons op te verheugen. 

Ontmoeting van gelijkgestemden
Maar dat is nog niet alles… “Beste Arne, is het niet leuk om iets van een S(m)allander evenement te organiseren?” Ik viel zowat van mijn stoel toen een bericht van deze strekking bij ons binnen kwam. Een stel uit het westen van het land, dat al 4,5 jaar met veel plezier allerlei idyllische locaties bezoekt met dit model, leek het geweldig om gelijkgestemden te ontmoeten. En hoe kun je dat beter doen dan tijdens een soort van evenement, was hun mening. Het liefst in 2024, dus dat kan het volgende hoogtepunt in het nieuwe jaar worden!Wat schetst onze verbazing…
Een leuk idee, maar dan zit de Sallandse bescheidenheid ons misschien wel een beetje in de weg. Eerlijk gezegd, voelt het zelfs ongemakkelijk om het bedrijf Aart Camperinbouw en één van de modellen, de S(m)allander, zo op de voorgrond te zetten. Net op het moment dat we weer over willen gaan tot de orde van de dag meldt zich nog een stel met een soortgelijke vraag. Ditmaal op een (flinke) steenworp van onze vestigingsplaats Heino. Tja, dan moeten we er wel iets mee!

Delen van passie én kennis
Dus, we hebben beide stellen maar eens uitgenodigd om te kijken hoe ze het voor zich zien. Het werd een lange, inspirerende sessie. We hebben er nooit bij stilgestaan, maar er blijkt dus een behoefte te zijn om de kennis en passie van het camperen uit te wisselen. Dat geldt voor vele camperaars en blijkbaar dus ook specifiek voor de S(m)allander-liefhebbers. “We kunnen nog zoveel van elkaar leren”, gaven de beide stellen aan.


Een gezamenlijke S(m)allander-reis?
“Wellicht”, opperden ze tijdens de bijeenkomst, “is het zelfs een idee om een gezamenlijke reis te organiseren.  Als ik dit opschrijf, schieten er spontaan allerlei beelden van het MAX-televisieprogramma ‘We zijn er Bijna’ door het hoofd… Mijn gesprekspartners snijden wel een mooi thema aan, want we kunnen ons er allemaal wel iets bij voorstellen dat het fijner is om met een aantal gelijkgestemden samen op vakantie te gaan. Zeker als het om een ‘iets verder weg bestemming’ gaat. Het is gezellig en je kunt elkaar voorthelpen. Zeker als je iets ouder bent, moet je wellicht zelfs al een drempel over om verder van huis te gaan. Een drempel die je gemakkelijker neemt als je dat samen met anderen kunt doen.

Voor alle Aart-modellen!
Dit is te mooi om los te laten, maar wat ons betreft, moet het een evenement – noem het een Fanclubdag of geef het beestje een andere naam – openstaan voor alle modellen. Dus, een soort Aart-dag. Als Aart Camperinbouw zijn we van harte bereid om dit mooie initiatief te steunen. Zowel in support als financieel. Maar, het is natuurlijk wel goed om van tevoren in te schatten hoe groot de belangstelling is. Om te voorkomen dat we bergen werk verzetten voor anderhalve man en de bekende paardenkop…


Ben jij er bij in het weekend van 20/21 april?
Met de initiatiefnemers hebben we meteen ook maar een weekend geprikt. De bedoeling is om de Aart-dag te houden in het weekend van zaterdag 20 en zondag 21 april. De locatie is waarschijnlijk in het midden van Nederland om de reistijd voor iedereen gelijk én binnen de perken te houden. De details maken we bekend als we zeker weten dat het doorgaat, maar we kunnen al wel vast melden dat er ruime camperplekken en allerlei voorzieningen voorhanden zijn. Ben jij er bij? Geef je dan snel  – in ieder geval voor het einde van het jaar – op door een mail te sturen naar info@aartcamperinbouw.nl zodat we er in onze jaarplanning voor 2024 rekening mee kunnen houden.

Rest mij niets anders dan je namens Team Aart Camperinbouw prachtige feestdagen en een geweldig 2024 toe te wensen!!!!

Arne Veluwenkamp

Geef een reactie

Hi, Waar kan ik je mee helpen?